Nieuws

Video's start to bike 21 oktober

Vanochtend  (22/10) hebben 17 cursisten ondanks het slechte weer de 3e training van Start to Bike gevolgd ( onder leiding van Mathilda, Kea, Erik en Harry).  Een toevallige voorbijganger heeft 3 filimpjes gemaakt en deze zijn via onderstaande linkjes te bekijkenn:

Link 1: overhet balkje

Link 2: Bochtentechiek Harry Elema : die band moet de grond in

Link 3: Mountainbike salsa

 

 

Lees meer

Vrijwilligers middag/avond 12 november 2017

20171112 172539

 

Toerfietsclub NOAD eert zijn vrijwilligers

Afgelopen zondag zat de grote zaal van café Boonstra gevuld met een kleine 90 personen die op uitnodiging van TFC NOAD een BBQ kregen aangeboden, daar zij veel vrijwilligerswerk voor de club hebben gedaan. Ook waren zij veelal vergezeld van hun partners. Na een woord van welkom door de voorzitter Jan Hulsebosch deed wethouder Reint Jan Auwema van de gemeente Noordenveld nog een woordje. Hij gaf ondermeer aan dat de vele wielerevenementen in de gemeente Noordenveld echt niet zonder de vrijwilligers kunnen en sprak zijn waardering uit voor hun belangeloze inzet. Hierna onderhield een goochelaar de aanwezigen bij de tafel met een paar simpele doch verrassende trucs. Hij was onnavolgbaar. Om een uur of acht ging iedereen voldaan naar huis. Voor meer foto's , klik op de foto !.

Lees meer

Start to Bike

Op 8 oktober is de officiële aftrap van de Start2Bike mountainbike editie. Vanuit Norg gaan we 4 leerzame maar vooral gezellige trainingen tegemoet. De inschrijvingen zijn al weer een tijdje geopend en we hebben al veel inschrijvingen mogen ontvangen. Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan snel in bij TFC NOAD.

Wat je kan verwachten van Start2Bike.

NIEUW dit jaar: Een dames en heren start groep! (bij voldoende deelname)

Tijdens elke training heb je 3 uur de tijd om twee onderdelen van je basistechniek te verbeteren. Dat betekend dat je na 4 trainingen 8 basistechnieken kan toepassen. De trainingen zien er als volgt uit.

Training  Mountainbiken  
1 Remmen en schakelen  
2 Bochten en groep rijden  
3 Obstakels en balans  
4 Klimmen en dalen

Deelname aan Start2Bike kost €37,50. Ben je al lid van NOAD dan kun je kosteloos aanmelden bij Erik Neelen. Je kunt natuurlijk nog snel lid worden

-  4 mountainbike- of racefietstrainingen van maximaal 3 uur;

-  deskundige training door ervaren mountainbike-instructeurs;

-  de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen);

-  digitale nieuwsbrief met tips & tricks.

Ben jij 15 jaar of ouder? Dan mag je deelnemen. Twijfel je of Start2Bike iets voor jou is? Neem dan contact op. We helpen je graag op weg. 

Lees meer

Contact/lidmaatschap pagina

Er zat een foutje in de pagina's voor contact en het aanmelden nieuwe leden. Vandaag (28 augustus) heeft Knap-IT dit opgelost en komen de vragen en nieuwe aanmeldingen weer bij ons binnen!. 

Lees meer
×